Naslovna Razno Grafika Calco ispratila “Glasnike istine” donacijom

Grafika Calco ispratila “Glasnike istine” donacijom

34
0

calco_glasnici_istine_mGorana Drakslera i Nenada Pelengića dvojicu slatinskih ultramaratonaca koji sudjeluju na ultramaratonu od Tovarnika do Sarajeva u povodu pastirskog pohoda 06.06.2015. hodočasnika mira, pape Franje Bosni i Hercegovini, Grafika Calco iz Slatine počastila je donacijom – majicama.

Dražena Milković suvlasnica Grafike Calco prigodom predaje majica naglasila je da nisu mogli tek tako biti ˝skrštenih ruku ˝ i ne pomoći članovima udruge Glasnici istine koji po tko zna koji već puta predstavljaju i grad Slatinu i županiju Virovitičko-podravsku. Nadodala je otisnuli smo svakome po tri majice za tri Vaša dana sudjelovanja na ultramaratonu – na prednjoj strani je Sveti otac sa hodočasničkom porukom ¨mir Vama˝ a na poleđini je otisnuto ˝župa sv. Josipa Slatina˝ da se zna odakle ste i iz koje župe i grada, a sa strane na rukavima je naš logo s kojim Vam želimo sretan i blagoslovljen put do Sarajeva.

calco_glasnici_istine_v

Prigodom prijema majica Goran Draksler se zahvalio g-đi Milković na donaciji te rekavši kako još ni sami nisu svjesni događaja koji slijedi, prigode koja se vjerojatno samo jednom u životu pruža – trčati za Svetog oca.

Pored Drakslera i Pelengića na ovom ultramaratonu pod nazivom “U susret hodočaniku mira svetom ocu papi Franji” trče još destorica maratonaca iz Hrvatske i BiH uz logističku pratnju organizatora članova udruge dr. Ante Starčević iz Tovarnika.

Tekst i slike:
Pavo Tutenov

(34)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*