Naslovna Novo Građevinarstvo u Hrvatskoj danas

Građevinarstvo u Hrvatskoj danas

44
0

Moglo bi se reći da se hrvatski građevinski sektor u posljednje vrijeme oporavlja, a to je vidljivo iz značajnog povećanja broja građevinskih dozvola i predviđenih vrijednosti radova. Ipak, sveukupne brojke su još uvijek daleko ispod onih koje su prethodile recesiji. Unatoč tome što se dogodilo značajno smanjenje aktivnosti u građevinarstvu tijekom recesijskih godina, analitičari smatraju da ovaj sektor još uvijek zauzima značajno mjesto u hrvatskom gospodarstvu.

Primjer stabilnosti i rasta građevinskog sustava je i tvrtka PALIR firma koja od svojeg osnutka prije gotovo 20 godina bilježi konstantan rast i vrlo visoke rezultate u poslovanju, a to je vidljivo iz niza projekata na kojima je tvrtka sudjelovala. Upravo zbog tog kontinuiteta sigurnosti, kvalitete i rasta, PALIR je zavrijedio status branda od povjerenja među mnogim investitorima, kooperantima, dobavljačima i trgovcima.

Profesionalnost timova usmjerena je upravo na to zadržavanje visoke kvalitete izvođenja građevinskih radova i nadogradnju i proširivanje istih novim proizvodima i uslugama. Cilj je pružiti međunarodno priznatu kvalitetu i primjenu visokih standarda, a PALIR vam to može osigurati zbog svog konstantnog rada na znanju, predanosti i stvaranju, primjeni i razvoju visoko kvalitetne usluge.

Investitori predstavljaju još jedan veliki stup potpore jednoj građevinskoj firmi, a ako pogledate lepezu raznovrsnih investitora PALIR-a, moći ćete vidjeti da su neka značajna imena odlučila povjeriti posao upravo ovog građevinskoj tvrtki.

Neke od djelatnosti kojima se tvrtka PALIR bavi su: hidroizolacije, sanacije i industrijski podovi.

Bitno je znati i da je PALIR sudjelovao u važnim projektima.

Može se reći da poslovanje jedne odgovorne, profesionalne i kvalitetne građevinske firme potiče na dobroj organizaciji i kvaliteti usluge, jer i cilj angažiranja neke građevinske tvrtke je da im s mirnoćom i povjerenjem možete prepustiti posao. Prema svemu ranije navedenom može se zaključiti da tvrtka PALIR ima upravo sve ove kvalitete i da pripada vrhu građevinarstva u Hrvatskoj danas.

(44)