Naslovna Novo ˝Glasnik istine˝ Goran Draksler na 16. Splitskom polumaratonu

˝Glasnik istine˝ Goran Draksler na 16. Splitskom polumaratonu

102
0

Da ˝Glasnici istine˝ ne miruju u pauzi između održavanja Memorijalnih maratona posvećenih Domovinskom ratu, kako ne bi ˝zahrđali˝ te da njihovim redovima ima odličnih trkača već su nekoliko puta pokazali.

goran_draksler_split_2

Tako je i slatinski ˝Glasnik istine˝ Goran Draksler sudjelovao 28.02.2016. na 16. Splitskom polumaratonu gdje je u konkurenciji od 1055 natjecatelja koji su završili polumaraton sa svojim dosada najbolje istrčanim vremenom od 1.30.14 (jedan sat, trideset minuta i 14 sekundi) ostvario 77. mjesto.

Motivacije Goranu nije nedostajalo jer se trčalo po prekrasnoj splitskoj Rivi, te uz Dioklecijanovu Palaču, Grgura Ninskog, Đardin te kroz vojarnu ˝Lora˝ i Poljudski stadion.

goran_draksler_split_1

Iako se Draksler priprema za Supermaraton Zagreb-Čazma 02.04.2016. u dužini od 61 km (na kojem je 2. puta već sudjelovao) te je ovaj polumaraton od 21 km ˝kratak˝uspio je svojoj kategoriji M-45 zauzeti odlično 5. mjesto.

Moramo spomenuti da su uz Gorana na ovom polumaratonu sudjelovali i Miroslav Marković iz Nove Gradiške, Ivica Vučković iz Velike Kopanice te Kruno Šnur iz Kutine svi redom dugogodišnji sudionici Memorijalnih maratona diljem Hrvatske koji su skupa putovali na ovaj 16. Splitski polumaraton.

Za Glasnike istine
Pavo Tutenov

(102)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*