Naslovna Novo Glasnici istine na Supermaratonu Zagreb – Čazma

Glasnici istine na Supermaratonu Zagreb – Čazma

75
0

Goran Draksler i Mario Krznarić, članovi udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” uspješno su istrčali “Supermaraton Zagreb – Čazma” u duljini od 61 kilometar.

Supermaraton koji je ove godine održan 44. put najduža je cestovna utrka u Hrvatskoj, te je jedna od najstarijih sportskih manifestacija u državi.

Održava se svake godine od 1976. godine, a samo jednom nije održana, zbog neposredne ratne opasnosti.

Goran Draksler svoj peti istrčani Supermaraton završio je u vremenu od 5 sati 48 minuta i 31 sekunda te zauzeo 31 mjesto dok je najmlađi član Glasnika istine, Mario Krznarić svoj prvi Supermaraton istrčao u vremenu od 06 sati 49 min. i 05 sek. te skupa sa počasnim članom Glasnika istine Zagrebčaninom Duškom Šrbcem (kojemu je ovo 16. supermaraton) i slovenskom legendom trčanja Mariborčaninom Zmagom Horvatom ušao u cilj zauzevši 78. mjesto.

Tako je Mario Krznarić postao šesti član udruge maratonaca VPŽ “Glasnici istine” koji je istrčao ovaj Supermaraton što zasigurno dovoljno govori o izdržljivosti Glasnika istine što se i očituje u brojnim dugoprugaškim memorijalnim i natjecateljskim utrkama.

Pobjednik Supermaratona u muškoj konkurenciji bio je Danije Peček u vremenu 4.06.47 a u ženskoj Marija Vrajić u vremenu 5.23.24.

Tekst i foto: Glasnici istine (P. T. / M. K.)

(75)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*