Naslovna Reportaže Filmsko stvaralaštvo u Slatini

Filmsko stvaralaštvo u Slatini

27
0

Zahvaljujući prije svega vrijednim članovima Foto-video kluba Slatina i svesrdnoj pomoći znanih i neznanih junaka – tijekom samo nekoliko sati snimanja, montaže, komponiranja glazbe i pretvaranja sirovog materija u igrani film nastao je prvijenac “Povratak u prošlost“.

Ovom pričom želimo potaknuti kreativce i skrivene talente koji čuče u vama, na djelovanje, na sudjelovanje u aktivnostima FVK Slatina, odnosno na snimanje kratkih dokumentarnih i igranih filmova u vlastitoj produkciji.

Zahvaljujući slatinskim školama u kojima vrijedni mentori rade sa djecom i stvaraju filmove, te nadaleko poznatom Slatinskom amaterskom filmskom festivalu – SLAF na komu su nastupali brojni filmski autori,  naš mali slatki gradić ima priliku otvoriti svoja vrata i postati mjesto kulturnih zbivanja i okupljalište mladih iz Hrvatske i regije.

Nemojte samo reći – nema para! Ima novaca samo se troše na gluposti. Svi znamo što je izgrađeno u gradu, osim blještavih trgovačkih centara, u zadnjih 20 godina, po kojoj cijeni i kakve pozitivne učinke to ima na život Slatinčana.

Neka osnovne i srednje škole, Foto-video klub Slatina i vrijedni pojedinci budu svima primjer kako se bez novaca i uz malo dobre volje može stvarati povijest, postići nemoguće, promijeniti tijek vremena i stvoriti pravi mali SF.

(27)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*