Naslovna Grad FB kampanja Udruge Vretenac – Sve boje Vretenaca

FB kampanja Udruge Vretenac – Sve boje Vretenaca

17
0

Mjesec svibanj u kalendaru Udruge Vretenac zauzima posebno mjesto jer se 16. svibnja obilježava Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama.

Na sjednici Hrvatskog sabora održanoj 31. ožujka 2017. godine jednoglasno je donesena odluka o proglašenju Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama koji će se svake godine obilježavati 16. svibnja.

Ove godine Vretenci su odlučili cijeli mjesec posvetiti obilježavanju ovoga Dana predstavljajući svoje najljepše boje, svoje članove i volontere provodeći FB kampanju „Sve boje Vretenaca“.
Uz „Četvrtak kod Vretenaca“ u svibnju Vretenci ekskluzivno uvode i „Ponedjeljak s Vretencima“. Dva puta tjedno, od četvrtaka 7.5.2020., na FB stranici Udruge Vretenac moći će se upoznati članovi i volonteri Udruge, njihovi hobiji, najdraže boje, snovi i želje. Predstavit će Vam se 28 članova i 25 volontera, sve različitosti ali i sličnosti satkane u 53 boje Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina.

Ovo je još jedna u nizu FB kampanja Udruge Vretenac, koja se svojim aktivnostima, ali i porukom nastavlja na kamapnju „Vretenci za autizam – Različitosti nas obogaćuju“. Istoimenu kampanju Vretenci su uspješno zaključili u srijedu 29.4.2020.. Šireći ljubaznost srijedom i uživajući u filmskim preporukama petkom, Vretenci su nas još jednom podsjetili da je ljepota uistinu u različitosti te Vas upravo iz tog razloga pozivaju da zajedno s njima u svibnju obilježite Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama i uživate u različitostima otkrivajući međusobne sličnosti jer samo ako dobro otvorite oči vidjet ćete one najljepše boje.

Julijana Pavlešić
UOSIT Vretenac

(17)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*