Naslovna Sport Eugenijalci ugostili Lina

Eugenijalci ugostili Lina

36
0

OŠ Eugena Kumičića jučer je bila domaćin sportskog natjecanja – Lino višebojac, koje se održalo u dvorani SŠ M. Marulića.

Uz sportske discipline, učenici su se natjecali i u pisanju literarnog rada na temu “Svijet po mome”. Najbolji rad napisala je učenica Sara Cibok.

Prije početka natjecanja, u kulturno-umjetničkom programu nastupili su učenici nižih razreda.

Svoje snage na terenu odmjerili su petaši: Dominik Mudri, Luka Miličić, Domagoj Bot, Ana Benko, Tamara Hudoljetnjak i Larisa Gvojić; šestaši: Leon Vujić, Alen Šaponja, Stjepan Kokorić, Elizabeta Taradej, Leonarda Dušak i Nikolina Mavrović; sedmaši: Goran Klement, Saša Šaponja, Alen Klun, Nikolina Pranješ, Monika Tokić i Marinela Čupar; osmaši: Domagoj Jug, Antonio Prpić, Borna Boban, Katarina Rešetar, Josipa Lokner i Sanela Mihalić.

Eugenijalci su, bodreni navijačkim skupinama zaodjenutima u žuto-plave boje Grada, pokazali svoju spretnost, umijeće i brzinu u košarci, rukometu, skoku u dalj i šprintu.

Mjesto u finalnom natjecanju izborili su višebojac Domagoj Jug i višebojka Nikolina Mavrović. Na završnom natjecanju, koje će se održati u svibnju, nastupiti će učenici iz škola diljem Hrvatske, a pobjednika, osim pehara očekuje i putovanje na sportski događaj po želji.

(36)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*