Naslovna Grad Edukativni “Volontiram, srce diram” Kviz znanja

Edukativni “Volontiram, srce diram” Kviz znanja

78
0

Pet ekipa skupilo se danas (14. lipnja 2018. godine) u prostoru Centra nevladinih organizacija (Crveni križ) i sudjelovalo u Edukativnom „Volontiram, srce diram“ kvizu znanja.

Ekipe sastavljene od učenika i volontera OŠ Josipa Kozarca i OŠ Eugena Kumičića odgovaralo je na pitanja koja su za njih sastavili učenici i volonteri Industrijsko-obrtničke škole Slatina i Srednje škole Marka Marulića.

Uz obavezne kategorije Sport, Književnost, Povijest, Geografija, srednjoškolci volonteri svojim mlađim kolegama ponudili su i kategoriju Zanimljivosti.

Kvizu su se pridružile i ravnateljica OŠ Josipa Kozarca Ksenija Vujanović-Juras, koordinatorica školskog volonterskog kluba OŠ Josipa Kozarca Agata Bočkai, učiteljica OŠ Eugena Kumičića Silvija Mađarić, a na pomoći u organizaciji zahvaljujemo Crvenom križu na ustupljenom prostoru, koordinatoricama školskih volonterskih klubova Svjetlani Dupan i Silviji Štimac, kao i volonterima i volonterkama Industrijsko-obrtničke škole Slatina i Srednje škole Marka Marulića.

Također na zahvaljujemo se i našem K.U.K-ovcu Karlu Lokneru na sudjelovanju i pomoći u organizaciji Kviza kao i KRIK-ovcu Mateju Peretinu.

A najveće hvala osnovnoškolcima na uvijek velikom odazivu.

Kviz znanja održan je u sklopu projekta „Volontiram, srce diram“ koji financijski podržava Nacionalana zaklada za razvoj civilnoga društva.

Društvo “Naša djeca” Slatina
​Julijana Pavlešić​

(78)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*