Naslovna Novo Drugo izdanje „Psihologije ovisnosti“ Siniše Brlasa predstavljeno široj javnosti u Međimurju

Drugo izdanje „Psihologije ovisnosti“ Siniše Brlasa predstavljeno široj javnosti u Međimurju

52
0

Nakon predstavljanja stručnoj javnosti u Virovitici koncem 2018. godine, drugo izdanje knjige profesora Siniše Brlasa „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“ predstavljeno je sada i široj javnosti u Međimurju.

Predstavljanje je održano na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu 15. veljače 2019. godine u okviru Psihošpancira. Psihošpancir je stručni skup psihologa koji je koncipiran tako da je otvoren za širu javnost, a teme i načini izlaganja su prilagođeni da ih razumije što šira populacija građana. To je jedna od najvećih domaćih manifestacija stručnog djelovanja psihologa u našoj zemlji i godišnje ga posjeti („prošpancira“) više od tisuću građana. Stoga je predstavljanje knjige profesora Brlasa bila prigoda da se s njegovim stručnim radom upozna i šira, a ne samo stručna javnost.

Da podsjetimo, drugo izdanje ove knjige financirano je sredstvima Lions kluba Vereucha iz fonda distriktualne akcije “Jedrima protiv droge” u okviru projekta „Savjetovalište za mlade“ koji provodi Udruga “Veranda”, a izdavač knjige je Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije. Ovo je jedina knjiga iz područja psihologije ovisnosti u našoj zemlji pa je od njezina objavljivanja 2018. godine pobudila značajan stručni interes, a evo sada i interes opće javnosti.

(52)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*