Naslovna Novo DND Slatina: Izlet u bečki zabavni park “Prater”

DND Slatina: Izlet u bečki zabavni park “Prater”

129
0

Nagradnim putovanjem pobjednicima Festivala dana 22. rujna 2018. u zabavni park Prater u Beču, završio je projekt Festival mladih slatinskih talenata 2018 kojeg je Društvo “Naša djeca” Slatina provodilo u partnerstvu sa slatinskim osnovnim školama, a koji je financiran od strane Grada Slatine i Virovitičko-podravske županije.

Uz pobjednike Festivala 2018 Taru Djokić, Deu Virovac, Miju Brezovčan i Antu Benkovića, putovanju se pridružio dio drugih natjecatelja, dvije mentorice ovogodišnjeg Festivala, mali slatinčani (od 4 godine na više: ) ) s roditeljima, mali i veliki prijatelji iz Čađavice i Orahovice te dio članova Društva “Naša djeca” Slatina.

Veselo društvo krenulo je u 4 sata iz Slatine. Na putovanju kroz Mađarsku, samo kratko zbog vjetra, posjetili su grad Keszthely, dvorište prekrasnog dvorca obitelji Feršetić i Sumeg u kojem se na vrhu brda nalazi dvorac obitelji Osterhuber . Prva stanica po dolasku u Beč bio je veliki trgovački centar SCS, a nakon kraćeg obilazaka trgovina i restorana, veći dio vremena proveden je u zabavnom parku Prater što je i bio cilj putovanja.

U Prateru se nalaze brojne atrakcije prilagođene svim uzrastima, od najmlađih do onih starijih pa i za odrasle – vrtuljci, tobogani, adrenalinske atrakcije, kuće strave, karting, Veliki točak, Liliputbahn, Muzej Madamme Tussauds, Muzej čokolade i puno drugih zanimljivosti.

Svatko je na svoj način proveo ovo lijepo subotnje poslijepodne, a svi sudionici putovanja po povratku su izražavali zadovoljstvo viđenim i doživljenim što je veliki poticaj za daljnje provođenje ovakvih aktivnosti.

Više fotografija pogledajte ovdje…

Izvor: DND Slatina

(129)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*