Naslovna Grad DND Slatina: “Bajkaonica za pet” u Knjižnici

DND Slatina: “Bajkaonica za pet” u Knjižnici

59
0

Bajka “Mačak u čizmama” Charlesa Perraulta obradovala je dječicu okupljenu u potpuno opremljenoj “Bajkaonici za pet” održanoj 04. listopada 2018. godine, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina.

Pripovjedačica Ivana Strupar na zanimljiv način pripovjedala je dječici bajku, a po završetku čitanja djeca su crtala i bojila ono što im se najviše svidjelo u bajci.

Za ugodnu atmosferu zaslužne su bile djelatnice Gradske knjižnice i čitaonice Slatina, a svu dječicu Nivea Beiersdort i Savez društava “Naša djeca” Hrvatske iznenadili su djecu prigodnim darovima.

Sljedeća “Bajkaonica za pet” održat će se u Parku 136. slatinske brigade (Gradski park) u okviru projekta Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo “Živjeti zdravo” – “Volonteri u parku” u subotu, 6.10.2018. u 10:00 sati.

Bajkaonica za 5” dio je projekta društvene odgovornosti tvrtke Beiersdorf Hrvatska “Neka odrastanje bude dječja igra” kojim se pruža podrška obiteljima pomažući djeci i odraslima u ostvarenju njihovih punih potencijala. Projekt je pokrenut je 2014. u sklopu NIVEA globalne inicijative “NIVEA – stalo nam je do obitelji” u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske.

Cilj održavanja “Bajkaonice za 5” je što više djece uvesti u čaroban svijet bajki kroz pripovijedanje educiranih pripovjedačica, kako bi se djecu potaknulo na razmišljanje, kreativnost, maštu i razigranosti.

Snježana Pačarić

(59)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*