Naslovna Grad Dječji vrtić Suncokret: Božićni program i Moto Mrazovi

Dječji vrtić Suncokret: Božićni program i Moto Mrazovi

72
0

Ove su godine djecu iz Dječjeg vrtića Suncokret u Slatini i Područnog odjela u Mikleušu obradovali Moto Mrazovi i svojim im dolaskom uljepšali Božićni program. Osim Moto Mrazova djeca su uživala i u lutkarskoj predstavi „Bjelobradi nosi darove“ koju su pripremile odgojiteljice u suradnji s roditeljima iz Mikleuša.

Ravnateljica vrtića Snježana Dupan-Lovrić zahvalila se članovima Moto kluba “Speed” Slatina na 12 godina odlične suradnje a zahvalila se i roditeljima oba vrtića te Gradu Slatini i općinama Mikleuš, Nova Bukovica, Čađavica i Sopje koji podržavaju njihov rad. Ravnateljica se kratko osvrnula na uspješnu prošlu godinu prepunu različitih aktivnosti i događanja te najavila i jednu novinu u sljedećoj godini a to su robotičke radionice koje će se odvijati u oba vrtića i koje će biti besplatne za svu djecu.

Pozdravila je i zamjenicu ravnateljice Dječjeg vrtića Zeko Tamaru Dorić koja ih je sve razveselila svojim dolaskom i najavila suradnju dva slatinska vrtića i zajedničke aktivnosti, što su roditelji pozdravili velikim pljeskom. U Mikleušu ravnateljica je roditelje upoznala s odlukom Općine Mikleuš da u 2020. godini povećaju iznos sufinanciranja, čime će se smanjiti cijena vrtića za roditelje, što je također naišlo na veliko odobravanje roditelja. Na kraju programa ravnateljica je djeci, roditeljima i svim nazočnim gostima zaželjela sretan Božić i sretnu i uspješnu 2020. godinu i još puno dobre zajedničke suradnje u budućnosti.

Više fotografija pogledajte ovdje…

Izvor: vrtic-suncokret.hr

(72)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*