Naslovna Grad Dječji kutak “Veseli sat”

Dječji kutak “Veseli sat”

83
0

Još jedan Dječji kutak “Veseli sat” u okviru manifestacije “etoLJeto” Turističke zajednice grada Slatine okupio je puno dječice i roditelja, a i DND volontera.

Dječica su imala priliku pokazati svoje umjetničke sposobnosti bojenjem temperama štapićima za uši po aluminijskoj foliji, a i izraditi papirnatu lutku za prste u obliku psa. Za djecu su bile pripremljene i različite igre: “iks-oks” na travi, gađanje limenih posuda, igre brzine i spretnosti oko čunjeva i prijenosa loptica, provlačenje kroz tunele, nogomet, bagminton, nezaobilazne loptice i tobogan.

Na završetku, dječica su s tetama plesala na nekoliko dječjih pjesama što je zaokružilo ovu lijepu nedjeljnu slatinsku dječju idilu.

Na sveopće veselje, Turistička zajednica grada Slatine i ove nedjelje pobrinula se da se djeca okrijepe sokom i Cake pops-ima iz Tene. 🙂

Sljedeće nedjelje, 26.8.2018. proslavit ćemo Dan grada Slatine. Vidimo se u 18:30 u Parku 136. slatinske brigade. U pripremi su nova iznenađenja i nove zanimacije, a u čast našeg lijepog Grada.

Više fotografija pogledajte ovdje…

Društvo “Naša djeca” Slatina
Snježana Pačarić

 

(83)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*