Naslovna Grad Dječji kutak “Veseli sat” u gradskom parku

Dječji kutak “Veseli sat” u gradskom parku

93
0

Bilježimo vrlo dobar odaziv, a okupljanje dječice i roditelja, na veliko zadovoljstvo, počelo je sat vremena prije predviđenog početka, a završilo nakon planiranog vremena.

Na današnjem “Veselom satu” izrađivale su se bubamare od kamenčića iz Zadra 🙂 i pravile se ribice od papira. Pjevalo se i plesalo, a najviše se igralo u tunelima, na strunjačama s kockicama, s lopticama, reketima, crtalo kredama po asfaltu, a i posebno pjevalo na mikrofon.

Zahvaljujemo na velikoj pomoći u pripremi današnje igraonice na otvorenom Javnoj vatrogasna postrojba grada Slatine, a dragim roditeljima na velikoj pomoći oko raspremanja kutkića našeg lijepog parka.

Igraonice na otvorenom za mališane u okviru “etoLJeto” Turističke zajednice grada Slatine bit će organizirane svake nedjelje do 26.8.2018. u vremenu od 18:30 do 19:30 sati, a dobrodošla su sva dječica Slatine i okolice kao i njihovi gosti. 🙂

Dođite, igrajte se i stvarajte s nama!

Na svakoj igraonici Turistička zajednica grada Slatine dječici će pripremiti malo slatko iznenađenje. Ovaj puta je to, na oduševljenje dječice bila čokoladica i sokić. Provjerite što će biti slatko iznenađenje već sljedeće nedjelje.

Više fotografija pogledajte ovdje…

DND Slatina
Snježana Pačarić

(93)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*