Naslovna Zabava Disko klub za “gerijatriju”

Disko klub za “gerijatriju”

91
4

Nakon dugih godina ponovo je pokrenut  disko klub u Slatini. Zahvaljujući  jednoj Sanji, Suzani i Andrijani  “gerijatrija” iznad 30-te ima se ponovo gdje okupljati , popričati i zabaviti.  Mi Slatinčani uvijek smo mislili da nam netko drugi treba sve organizirati, a mi da dođemo na gotovo, i onda sve poružiti kako nije valjalo ovo ili ono. No, uz malo dobre volje s domaćim snagama sve je za prvi puta odrađeno za jaku četvorku. Pri Crvenom križu Slatina osnovan je Klub  30+, kojemu je cilj osmisliti i osigurati kvalitetno provođenje slobodnog vremena za generaciju koja više nije dovoljno mlada da sa klincima od 15 i malo više godina visi po slatinskim kafićima, a još nije toliko stara da ide na zabave umirovljenika.

Disko večer organizirana sinoć (16. lipnja) u prostoru Centra Nevladinih organizacija bila je zatvorenog tipa, samo za članove Crvenog križa i tako će ostati i dalje. Htjeli bi ostati svoji, tj. ne miješati se s ukusima novih generacija, a niti onih starijih, te slušati glazbu naše mladosti tj, onu iz 80-tih i 90- tih godina prošlog stoljeća. Budući da već tako dugo pamtimo, u klub ćemo primati samo one starije od 30 godinica.  Nastojat ćemo ustrajati i organizirati naše disko večeri svaku drugu ili treću subotu, i ne posustati već  dogodine proslaviti prvi rođendan naše građanske inicijative.

Treba još neke stvari dotjerati – povećati i poboljšati izbor pjesama, osnažiti ozvučenje, malo više svjetlosnih efekata. Tko ima kakvu dobru ideju, dobre  rock pjesme domaće i strane neka se slobodno javi na e-mail: ce-kaj@slatina.hr ili ih snimljene donese u Crveni križ. S vama zajedno trudit ćemo se biti još bolji. Nadam se da se ova naša priča neće zaustaviti samo na disko večerima, već ćemo pronaći i nove mogućnosti druženja i  novih inicijativa na dobrobit  socijalnog zdravlja slatinske „gerijatrije“.

Hvala ekipi koja je za ovu večer dala svoj doprinos, a to su Janković i  Mesec za glazbeni dio i dečkima  iz Ce-kaja za šankom, Bencu, Zvonetu i Šimi, te Klementini za kokice.

Tekst i fotografije: Vlatko Jelenčić

(91)

Tagovi:


Comment(4)

  1. Jel to još u funkciji?Primate li nove “članove”? ( još malo i 40-ta).
    Ako netko zna neka javi…….. ( da li se još tamo čaga ).

  2. Evo, provjereno…
    Kaže Vlatko da će u rujnu ponovo krenuti disko večeri za gerijatriju iznad 30-te…. Citiram “jesen i zima su doba gerijatrije koja dolazi” 🙂

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*