Naslovna Razno Darko Dolovski iz Dobrovića najspremniji je vojnik OS RH

Darko Dolovski iz Dobrovića najspremniji je vojnik OS RH

55
2

darko_dolovski_m28. i 29. listopada 2013. godine, na provjeri tjelesnih sposobnosti u splitskoj vojarni “Sveti Nikola” – desetnik Darko Dolovski iz Dobrovića ostvario je najbolji rezultat u kategoriji od 32 do 36 godina, te u ukupnom poretku čime je postao najspremniji vojnik Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Natjecatelji su odmjerili snage u slijedećim disciplinama: sklekovi, trbušnjaci i trčanje na 3200 metara, za što su organizatori natjecanja: kineziolozi HRM-a i Središnjice za upravljanje osobljem postavili prag za sudjelovanje od minimalno 300 bodova prikupljenih na nekoj od redovitih provjera u 2012. godini.

Stroge kriterije organizatora zadovoljilo je 37 pripadnika i 13 pripadnica Oružanih snaga Republike Hrvatske. Darko Dolovski s ostvarenih 355 bodova ostvario je najbolji rezultat u svojoj dobnoj kategoriji kao i ukupnom poretku:

  1. Darko Dolovski (SEI) 355 bodova;
  2. Dino Domazet (GMTBR) 351 bod;
  3. Dragan Jurić (GOMBR) 350 bodova.

darko_dolovski_v

 

Tijekom proglašenja pobjednika sudionicima natjecanja se obratio izaslanik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH zapovjednik Hrvatske ratne mornarice komodor Robert Hranj koji je pobjedniku Darku Dolovskom čestitao i istaknuo veliku važnost tjelesne spremnosti svakog pojedinca.

Darko Dolovski je istaknuti član udruge “Glasnici istine hrvatski maratonci” i HGSS-a.

Info: Darko Dolovski

 

(55)

Tagovi:


Comment(2)

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*