Naslovna Novo Dani tehničke ispravnosti vozila 2018

Dani tehničke ispravnosti vozila 2018

33
0

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske, Stanica za tehnički pregled na području cijele Republike Hrvatske u razdoblju od 19.11. (ponedjeljak) do 24.11. (subota), provest će se preventivno – sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom „Dani tehničke ispravnosti vozila 2018“.

Akcija je dragovoljna, a osim što daje mogućnost obavljanja besplatnog pregleda vozila u stanicama za redovni tehnički pregled (besplatni pregled u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redovni tehnički pregled kojem podliježu vozila kojima se produljuje valjanost prometne dozvole), ona je i edukativnog i preventivno-sigurnosnog karaktera budući da daje mogućnost da vozači preventivno iskontroliraju ispravnost vlastitog vozila, te da se uz pružanje savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja u stanicama za tehnički pregled vozila ukaže na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu, kako bi sa ispravnim vozilom sigurno sudjelovalo u prometu.

Kako bi se što više vozača uključilo u ovu akciju, iako će se o akciji izvješćivati prilikom redovnog javljanja Hrvatskog autokluba o stanju na cestama na raznim radio postajama, kao i putem časopisa HAK revija, potrebno je uključiti i sve lokalne medije.

Izvor: MUP

(33)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*