Naslovna Novo Dani tehničke ispravnosti vozila 2017.

Dani tehničke ispravnosti vozila 2017.

208
0

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske, stanica za tehnički pregled na području cijele Republike Hrvatske u razdoblju od 20.11. (ponedjeljak) do 25.11. (subota), provest će se preventivno – sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom „Dani tehničke ispravnosti vozila 2017“.

Akcija je dragovoljna, a osim što daje mogućnost obavljanja besplatnog pregleda vozila u stanicama za redovni tehnički pregled (besplatni pregled u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redovni tehnički pregled kojem podliježu vozila kojima se produljuje valjanost prometne dozvole), ona je i edukativnog i preventivno-sigurnosnog karaktera budući da vozačima omogućava preventivnu kontrolu i ispravnost vlastitog vozila, te se uz pružanje savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja u stanicama za tehnički pregled vozila ukazuje na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu, kako bi vozači sa ispravnim vozilom sigurno sudjelovalo u prometu.

Kako bi se što više vozača uključilo u ovu akciju potrebno je, iako će se o akciji izvješćivati prilikom redovnog javljanja Hrvatskog autokluba o stanju na cestama, uključiti i sve lokalne medije.

Glasnogovornik
Josip Štajdohar

(208)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*