Naslovna Novo Dani sigurnosti biciklista u prometu

Dani sigurnosti biciklista u prometu

39
0

U vremenskom razdoblju od 07. do 09. listopada 2020. godine, policijski službenici su na području cijele Policijske uprave virovitičko – podravske proveli preventivno – represivnu akciju Dani sigurnosti biciklista u prometu kojom se pokušalo ukazati na problematiku sudjelovanja i stradavanja biciklista u prometnim nesrećama i sudjelovanja u prometu biciklista uz poštivanje svih prometnih pravila i prometnih propisa.


Kako bi se sigurnost biciklista podigla na što veću razinu biciklistima je diljem županije podijeljeno stotinjak reflektirajućih prsluka i kompleta svjetala za bicikle, a u osim ovih preventivnih aktivnosti u petak, 9. listopada u vremenu od 14 do 20 sati policijski službenici su postupali i represivno u provedbi akcije nadzora i zaštite biciklista u prometu.

Tijekom provedbe ove akcije policijski službenici su utvrdili i sankcionirali ukupno 66 prekršaja, od kojih 9 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 8 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom i 32 prekršaja biciklista.

PU Virovitičko-podravska

(39)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*