Naslovna Novo Coca- Cola Cup 2019. Virovitičko- podravske županije otvoren u Virovitici

Coca- Cola Cup 2019. Virovitičko- podravske županije otvoren u Virovitici

52
0

Prvi kvalifikacijski turnir Coca- Cola Cupa 2019. Virovitičko-podravske županije održao se u subotu, 16. veljače 2019. godine u dvorani SC Virovitica

Sportska dvorana u Virovitici okupila je sve mlade nogometaše u kategoriji U15 željnje natjecanja, druženja i zabave. U napetom finalu sudjelovale su ekipe Aurelija Futsal – NK Bjelovar 1  i regularno vrijeme završile rezultatom 0:0, nakon čega su sulijedili jedanesterci. Više spretnosti i sportske sreće imala je ekipa Aurelija Futsal pobijedivši s konačnih 8:7. U borbi za treće mjesto susrele su se ekipe No Limit i NK Mladost Pavlovci, a ekipa No Limit pobijedila je rezultatom 3:2. Sve četiri ekipe ostvarile su plasman na županijsku završnicu.

Kvalifikacijski turniri uslijedit će još na proljeće u Slatini, Pitomači, Čačincima i Orahovici, a raspored odigravanja možete pronaći na stranici Plazma Sportskih igara mladih. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 100 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji. Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima  razigravat će se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa. Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska manifestacija u Europi koja djeci omogućuju da se okušaju u 10 sportova: Coca- Cola Cup u nogometu, mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, odbojka na pijesku, šah, graničar i atletika. Ove su godine srušile sve rekorde po broju natjecatelja i sudionika. U 2018. godini organizirale su sportska natjecanja u više od 220 gradova i mjesta u regiji i okupili više od 170.000 sudionika. Snaga Igara su upravo njeni sudionici, osnovnoškolci i srednjoškolci iz cijele regije, više od milijun i pet stotina sportaša koji su u 22. godine osjetile što su to sport, druženje i zabava.

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama: “Sportske igre mladih”, ”Coca-Cola Cup Hrvatska” i na instagramu “igremladih_hr“.

(52)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*