Naslovna Novo Članove dječjih foruma ”Mladost” i ”Osmijeh” zanimale karakteristike VPŽ

Članove dječjih foruma ”Mladost” i ”Osmijeh” zanimale karakteristike VPŽ

67
0

dnd_slatina_1

U dvorani Hrvatskog doma u Slatini, u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna, Društvo Naša djeca Slatina, uz dva dječja foruma ”Mladost” i ”Osmjeh” koji djeluju pri slatinskim osnovnim školama Josip Kozarac i Eugen Kumičić, održan je susret s obnašateljicom dužnosti župana Sanjom Bošnjak.

dnd_slatina_3

”Forumaše” je zanimalo kako funkcionira županija, koje su ovlasti i dužnosti župana, koje su osnovne karakteristike rada Virovitičko-podravske županije, kazala nam je Snježana Pačarić predsjednica Društva ”Naša djeca” Slatina, koji su, inače, ovogodišnji dobitnici Povelje zahvalnosti Virovitičko-podravske županije.

dnd_slatina_2

O županijskim karakteristikama je djeci govorila Sanja Bošnjak, a ”forumaši” su je upoznali sa svojim željama. Osim toga, Lana Brdarić članica Dječjeg foruma Mladost iz OŠ Eugena Kumičića joj je predala svoj rad u kojem je istaknula što djeci treba za bolju budućnost.

dnd_slatina_5

Inače, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, potpisala je ugovor sa Savezom Društvo naša djeca Republike Hrvatske, kojim Virovitičko-podravska županija postaje „Županija prijatelj djece“.

dnd_slatina_6

Izvor: vpz.hr

(67)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*