Naslovna Novo Cijela Hrvatska navijala je za njega!

Cijela Hrvatska navijala je za njega!

340
0

Nevjerojatni Lovro opet ima priču vrijednu pažnje

Samo godinu dana otkako je žiri iz TV show-a Zvijezde bacio na koljena, a Tončiju Huljiću izmamio suze na oči, Lovro Dokić objavljuje svoje, drugo po redu, glazbeno ostvarenje.

Prošle smo godine imali priliku čuti njegov prvi singl “Budi tu”, nježnu baladu s kojom je zasjao na čak prvo mjesto TOP 20 ljestvice hrvatskoga radija.

Od druge pjesme Lovro ima još veća očekivanja.

“Presretan sam što mogu reći da je Croatia Records odlučila objaviti moju drugu pjesmu. Ipak su oni najznačajnija izdavačka kuća u Hrvatskoj i to je za mene ogromna stvar.” – kaže Lovro.

“Pristani na zauvijek” je mladenačka, vesela pjesma u pop stilu, koja potpuno odgovara Lovrinom karakteru, a čiji tekst potpisuje Stella Lutz, glazbu Stella Lutz, Lovro Knežević i Domagoj Čondrić, a aranžman Josip Šuker.

Iza Lovre je dosta burna godina. Već je poznato da je Lovro naš najmlađi paraolimpijac u alpskom skijanju i da u njegovom riječniku ne postoji riječ “nemoguće”. Osim što je ove godine maturirao, položio je vozački ispit, upisao fakultet VERN, smjer odnosi s javnošću, uspio se čak i kvalificirati za paraolimpijske igre u Pekingu 2022. godine.

Uz sve te obaveze Lovro ne odustaje niti od glazbe i svo svoje slobodno vrijeme ulaže u rad na novim pjesmama.

“Glazba je jedna od mojih “ljubavi” i ustrajat ću u tome dokle god budem imao mogućnosti. Ne zanima me previše uspjeh i popularnost nego samo želim pokazati ljudima, a i sebi, koliko mogu. Ponekad je teško uskladiti sve obaveze koje imam ali kod mene nema odustajanja. U ovu smo pjesmu i spot uložili zaista puno truda i vremena i nadam se da će publika to znati prepoznati.”

U spotu, koji je sniman na zagrebačkim ulicama, pojavljuje se većina Lovrinih bliskih prijatelja, a samo ime pjesme “Pristani na zauvijek” dalo je inspiraciju za scenarij.

Sa svojih 18. godina Lovro vrlo ambiciozno korača prema hrvatskom estradnom nebu i izgleda da ga ništa ne može zaustaviti na tom putu.

Stella Lutz
Foto: Bruno Fantulin

 

(340)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*