Naslovna Grad Blagdanske aktivnosti u Dječjem vrtiću Suncokret

Blagdanske aktivnosti u Dječjem vrtiću Suncokret

114
0

Prosinac je za djecu najveseliji mjesec u godini jer obiluje mnoštvom različitih blagdanskih aktivnosti i darivanja. U Dječjem vrtiću Suncokret prosinac je započeo sijanjem božićne pšenice za blagdan sv. Barbare.

Sudjelovali su i na priredbi “Ide zima” u organizaciji Društva Naša djeca gdje su otpjevali prigodnu pjesmu i za svoj su nastup dobili veliki pljesak publike.

I ove godine djecu je posjetio Sveti Nikola i darovao im igračke i slatkiše. Zauzvrat su mu izveli program koji su za njega pripremili a koji se sastojao od pjesmica, recitacija i igara s pjevanjem uz koje je zaplesao i sam Sv. Nikola. Male je vrtićance posjetila i zamjenica gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić.

Čestitala im je blagdan sv. Nikole i darovala didaktičke slikovnice, a ravnateljica vrtića Snježana Dupan-Lovrić zahvalila se Gradu Slatini i gđi. Mrzljak Jovanić na posjeti i poklonima.

Predblagdanski ugođaj u gradu polaznici vrtića upotpunili su svojim nastupom na adventskom sajmu u gradskom parku gdje su otpjevali pjesme “Blistaj, blistaj zvijezdo mala” i “Zvončići”. Sada se pripremaju za božićni program koji će se u vrtiću održati 16. prosinca uz doček Moto Mrazova koji već 10. godinu za redom uveseljavaju polaznike Dječjeg vrtića Suncokret i svu ostalu djecu u Slatini.

Više fotografija pogledajte ovdje…

Izvor: vtic-suncokret.hr

(114)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*