Naslovna Novo Biti Miss nije moguće ukoliko djevojke nisu humane!

Biti Miss nije moguće ukoliko djevojke nisu humane!

310
0

Pogledajte angažman najljepših Hrvatica u projektu ”Budi moje sunce”

Finalistice Miss Hrvatske sudjeluju u dobrotvornom projektu “Budi moje sunce” tvrtke Muller koja pomaže najpotrebitijima i to drugu godinu zaredom djeci Hrvatske.

Projekt tvrtke Muller “Budi moje sunce” koja u suradnji s Radixom prikuplja sredstva tako što uz kupnju parfema branda Arno Sorel doniraju dio prihoda za Zakladu “Hrvatska za djecu” te tako velikodušno pomažu najpotrebitijima.

Finalistice Miss Hrvatske su najviše zavoljele Mitsy parfem koji odiše elegancijom i ženstvenošću te smatraju da je idealan za mlade i urbane djevojke kao što su i one same.

Sve misice su kupile parfem kako bi pomogle zakladi, te će pozivati putem društvenih mreža sve ljude dobrog srca da se uključe te da zajedno svi skupa pomognu našim mališanima. Liniju parfema ekskluzivno se može kupiti samo u Muller trgovinama diljem Lijepe naše.

Muller oaze ljepote su i beauty partner Direkcije Miss Hrvatske te se brinu da sve djevojke budu lijepe i njegovane, a poznata pjevačica Danijela Martinović također je dio ovog hvalevrijednog projekta koji dokazuje da se zajedničkim snagama puno toga može ostvariti.

FOTO: Boris Mataković
REDAKCIJA: Dorijan Elezović

(310)