Naslovna Novo BIPA otvara prvu poslovnicu u Slatini

BIPA otvara prvu poslovnicu u Slatini

427
0

Prva poslovnica BIPE u Slatini otvara svoja vrata 20. svibnja u 08:00 sati u ulici kralja Zvonimira 16. Lanac drogerija BIPA time nastavlja širiti svoje poslovanje u Hrvatskoj, a u 300 m2 na novoj adresi posjetitelje će dočekati veliki izbor proizvoda za osobnu njegu, njegu kućanstva, ali i veliki izbor dekorativne kozmetike.

Između gotovo 8.000 artikala renomiranih marki robnih marki, u širokoj ponudi baziranoj na atraktivnim i kvalitetnim proizvodima, svatko tko zakorači u BIPA svijet sigurno će pronaći nešto za sebe, svoju obitelj i dom po odličnim cijenama.

Kako bi nagradila vjernost svojih kupaca, BIPA je povodom otvorenja pripremila niz pogodnosti kao što su 1+1 gratis ponuda na odabrane artikle, sniženje parfema do 45% i akciju od 30% na sve proizvode dekorativne kozmetike. Svaku kupnju u iznosu od najmanje 150 kn u razdoblju od 20. do 30. svibnja BIPA SLATINA nagradit će s 15% popusta koju će kupci moći iskoristiti prilikom sljedeće kupovine.

Sve pogodnosti pronađite u letku koji je BIPA pripremila povodom otvorenja na LINKU.

Lanac drogerija BIPA dio je međunarodne REWE grupe, prisutan u Hrvatskoj od 2007. godine. Od prve otvorene poslovnice u Vinkovcima do danas BIPA je, uključujući poslovnicu u Slatini, otvorila ukupno 128 poslovnica i trenutno zapošljava 870 zaposlenika.

Za više informaciji o BIPA ponudi posjetite: https://www.bipa.hr

Pratite nas i na https://www.facebook.com/bipa.hrvatska i na https://www.instagram.com/bipahrvatska

 

(427)