Naslovna Novo Betlehemsko Svjetlo Mira 2017.

Betlehemsko Svjetlo Mira 2017.

167
0

Odred izviđača “Lisice” svake godine, sad već tradicionalno, odlazi u Zagreb po Betlehemsko Svjetlo Mira. Tako je i ove godine 17. prosinca 2017. još za mraka po prvi puta cijeli odred krenuo u Zagrebu, gdje je Svjetlo svečano dočekano iz Beča, pred Zagrebačkom Katedralom, među stotinama drugih izviđača. Uz obilazak grada prekrasno uređenog za advent, Lisice su pokazale i svoje klizačke sposobnosti na Tomislavcu.

Nakon uspješno odrađenog posla čuvanja Svjetla na putu za Slatinu, 18.12.2017. Lisice su širile Svjetlo po gradskim javnim i društvenim institucijama. Svjetlo je nakon toga, 19.12.2017. odnešeno i u Općinu Voćin, te u Grad Orahovicu. Lisice će Svjetlo Mira nastaviti dijeliti do Badnjaka u Slatini, u parku 136. Brigade svim zainteresiranim građanima i to od 17:00 do 19:00 sati.

Lisice su jako sretne što je zainteresiranost za Betlehemsko Svjetlo Mira svake godine u porastu i zahvaljuje na pomoći u organizaciji Gradu Slatini i Turističkoj zajednici grada Slatine. Ovogodišnji moto ove velike i dugogodišnje akcije je „Naš život je dnevna potraga za mirom.“ Nadamo se da će ovo Svjetlo unijeti mir i blagostanje u sva srca i domove ovih blagdana, te Vam svima želimo Čestit Božić i sretnu Novu Godinu!

O.I. Lisice

(167)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*