Naslovna Novo Anita Blažević 6. u kategoriji body fitness do 163 cm

Anita Blažević 6. u kategoriji body fitness do 163 cm

529
0

Europski uspjeh bodybuilderice Anite Blažević

Prošlog se tjedna od 1. – 6. svibnja 2019. godine u Santa Susanni, Španjolska održalo Europsko prvenstvo u fitnessu i bodybuildingu za žene i muškarce. Ono što ovo natjecanje čini najvećim, a time i najjačim je preko 1.500 natjecatelja iz cijele Europe i velik broj kategorija.

Ove je godine na Europskoj bini Porečki BBK Veli Jože predstavljala Anita Blažević rodom iz Slatine u kategoriji body fitness do 163 cm i za klub donijela odličan rezultat, te dokazala da se i na biljnoj – veganskoj prehrani (uz pomoć trenera Tonija Radovčića) mogu postići iznimni rezultati.

Anita Blažević izlazi na binu u 3. minuti video zapisa…

U zadnjih godinu dana Anita s velikih takmičenja dolazi sa odličnim rezultatima pa je tako nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu prošle godine, Maxximum open-u te Državnom prvenstvu ove godine, dodala svoj najveći uspjeh na Europskoj razini ušavši u finale – TOP 6 i osvojivši 6. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji od 20. natjecateljica iz 15. zemalja.

To je ujedno i jedan od najvećih uspjeha kluba do sada obzirom na veličinu i masovnost ovog sporta koja je svakim danom sve veća, a konkurencija sve jača.

Rezultatiti: 2019-EBFF-Fitness-Results

 

(529)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*