Naslovna Grad Akcijom “Djeca djeci” DV Suncokret obilježio Svjetski dan djeteta

Akcijom “Djeca djeci” DV Suncokret obilježio Svjetski dan djeteta

31
0

Polaznici Dječjeg vrtića Suncokret izradili su poklone za djecu iz Dječjeg vrtića Zeko te su akcijom “Djeca djeci” obilježili 20. studeni, Svjetski dan djeteta. Narukvice, čestitke, privjeske, oslikane kamenčiće i druge oblike dječjih kreativnih uradaka mali su “Suncokreti” s puno ljubavi i pažnje izradili uz pomoć svojih odgojitelja.

Poklonili su ih prijateljima iz Dječjeg vrtića Zeko sa željom da se što prije susretnu i zajedno igraju i druže. “Krajem prošle godine dogovoreni su različiti oblici suradnje između našeg i gradskog dječjeg vrtića sa ciljem povezivanja ovih dvaju slatinskih odgojno-obrazovnih ustanova, njihovih polaznika i stručnih djelatnika.

Nažalost javnozdravstvena situacija nije nam dopustila realizaciju planiranih aktivnosti i projekata pa ovim malim znakom pažnje našim prijateljima poručujemo da mislimo na njih i da se nadamo što skorijem susretu. Prelijepi stihovi kolegice Tamare i slatkiši kojima su nas počastili osunčali su nam svima današnji tmuran i kišni jesenski dan. Djeca iz našeg područnog odjela darivala su učenike u Osnovnoj školi Mikleuš pa se nadamo se da smo i njih obradovali ovom akcijom i uljepšali im Svjetski dan djeteta” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

 

 

(31)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*