Naslovna Novo 4. dječji turnir u malom nogometu

4. dječji turnir u malom nogometu

112
0

Dana 02. lipnja 2018. godine, na prekrasnom novouređenom igralištu Osnovne škole Eugena Kumičića uspješno je održan 4. dječji turnir u malom nogometu u organizaciji Društva „Naša djeca“ Slatina, Malonogometnog kluba Slatina i Turističke zajednice Grada Slatine.

U pomoći u organizaciji Turnira i ove godine bile su Osnovna škola Eugena Kumičića, Osnovna škola Josipa Kozarca, Dječji vrtić Zeko i Dječji vrtić Suncokret prikupljajući prijave za sudjelovanje sa suglasnostima roditelja.

Velika pomoć na igralištu bile su i volonterke Volonterskih klubova osnovnih škola provodeći u djelo stečene vještine i naučeno o volontiranju kroz projekt „Volontiram, srce diram“ koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Na Turniru je sudjelovalo nešto više od 150 djece okupljene u 15 ekipa, no pobjedu su odnijeli:

  • Kategorija I i II razredi: 1. mjesto Vatreni, 2. mjesto Liverpool;
  • Kategorija III i IV razredi: 1. mjesto Dream team, 2. mjesto Vatreni dečki;
  • Kategorija V i VI razredi: 1. Dream team, 2. mjesto Munje, 3. mjesto Lipa;
  • Kategorija VII i VIII razredi: 1. Tornado, 2. Tajnoviti patuljci, 3. Dragovoljci.

Igrači prve tri ekipe po kategorijama nagrađena su medaljama.

Suci na ovogodišnjem Turniru bili su: Nikola Miščević, Juraj Randelj, Dragan Menčik, Dino Radonjić, Saša Matijević, Hrvoje Job, Danijel Perović. Uz zapisnički stol bili su Matej Rešetar i Damir Jukić koji je bio glavni i komentator Turnira.

Svi sudionici ovog lijepog športskog događaja okrijepili su se sendvičima i sokovima koje su pripremili organizatori.

Turnir je protekao u miru, športskom duhu i što je svima jako važno bez ozljeda igrača.

Partneri odnosno suorganizatori Turnira (DND, MNK, TZ) zahvaljuju djeci i roditeljima na odazivu, školama i vrtićima na suradnji, medijima na najavama i praćenju događaja, članovima-volonterima, volonterkama školskih Volonterskih klubova na sudjelovanju u pripremi Turnira i tehničkoj i stručnoj podršci na Turniru.

Velike zahvale idu i djelatnicama NTL-a na pomoći i podršci u logističkoj pripremi Turnira kao i djelatnicima Osnovne škole Eugena Kumičića na čelu s ravnateljicom Božicom Majhen na obavljenim pripremama i tehničkoj podršci bez koje Turnir ne bi bio za djecu i odrasle tako lijep i potpun.

Društvo “Naša djeca” Slatina
Snježana Pačarić

(112)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*