Naslovna Reportaže 3. memorijalni maraton – Bljesak

3. memorijalni maraton – Bljesak

40
0

glasnici_istineU povodu 20. obljetnice VRA Bljesak – udruga za sport i rekreaciju Hrvatski sokol Batrina – Nova Kapela organizirala je 3. memorijalni maraton Nova Kapela – Okučani u dužini od 38 km.

Prije starta, maratonci su na groblju u Novoj Kapeli odali počast svim poginulim hrvatskim braniteljima općine Nova Kapela. Na svom putu prema Okučanima zastali su u Starom Petrovom Selu gdje su ih dočekali i okrjepu pripremili načelnik općine Željko Kočijašević i predsjednik općinskog Vijeća Stanko Mikić.

Dužnu počast poginulim hrvatdkim branitenjima maratonci su odali i u Novoj Gradiški gdje je svoje prijatelje pozdravio Miroslav Marković, maratonac iz Nove Gradiške.

foto_drago_pisonjic_maraton_bljesak_2015

U Okučanima na ciljnom odredištu sudionike memorijalnog maratona dočekala je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović te im se obratila riječima pozdrava i zahvale.

Na 3. memorijalnom maratonu sudjelovali su maratonci iz TK Brace iz Slavoskog Broda, potom maratonci iz Požege, Nove Kapele, Oriovca, Velike Kopanice, članovi udruge Glasnici istine -hrvatski maratonci iz Slatine, Kozica, Dobrovića, Našica, Batrine i Slavonskog Broda te legenda hrvatskog ultramaratona Nikola Kovač iz Strizivojne.

Info: Glasnici istine – hrvatski maratonci
Foto: Drago Pišonić (sbplus.hr)

(40)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*