Naslovna Novo 2. Panonsko bilogorski rekreativni MTB maraton

2. Panonsko bilogorski rekreativni MTB maraton

93
0

2. Panonsko bilogorski rekreativni MTB maraton održat će se 10. rujna i vozit će se dvije staze, „za izdržljivije“ od 72, te za „rekreativce“ od 35 kilometara

U Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije, održan je sastanak vezan za drugo izdanje Panonskog bilogorskog rekreativnog MTB maratona, koji će se ove godine održati u nedjelju 10. rujna, u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

Na sastanku su uz predstavnike Virovitičko-podravske županije i Turističke zajednice VPŽ, sudjelovali i članovi kluba za ekspedicionizam i sport KEKS, Razvojne agencije VIDRA, Informacijskog centra Europa Direct Virovitica, kao i partnera na ovom projektu, Hotela Kurija Janković iz Kapela Dvora. Definirano je kako će se ove godine voziti „dvije staze“, jedna „za izdržljivije“ od 72, a druga za „rekreativce“ od 35 kilometara.

Uskoro će biti objavljena i prijavnica za „maraton“, a ove godine se, prema riječima Josipa Mikolčića, zamjenika direktora Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, očekuje od 120 do 150 sudionika. (www.vpz.hr, Foto: Kristijan Toplak)

(93)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*