Naslovna Zabava 18. slatinske maškare 2012.

18. slatinske maškare 2012.

18
0

TZ grada slatine i ove godine će organizirati maškare u gradu, koje će se održati 19. veljače 2012. s početkom u 14 sati. Pomoć u organizaciji i sudjelovanje na 18. Slatinskim maškarama ponudile su slatinske osnovne škole Eugena Kumičića i Josipa Kozarca, DV Zeko i DV Suncokret, Industrijsko obrtnička škola Slatina, SŠ M. Marulića Slatina, FVK Slatina, Radio Slatina, Pučko otvoreno učilište i DND Slatina.

Prema rasporedu, sudionici Maškara (redoslijed: djeca dječjih vrtića, djeca osnovnih škola, djeca koja nisu polaznici navedenih ustanova, odrasli), trebali bi započeti formiranje kolone oko 13:30h, a u 14:00h krenut će povorka ulicama grada, i to Ulicom V. Nazora, Kolodvorskom te Jelačićevom do gradskog parka. Prije početka kretanja povorke, gradonačelnik Ivan Roštat predati će ključeve Grada Maskama.

Nakon što Maske prođu gradskim ulicama, kratki program (do 5min po predstavniku) na pozornici ispred Gradske uprave (Park 136. slatinske brigade) pripremit će polaznici DV Suncokret i DV Zeko, te učenici OŠ E. Kumičića i OŠ J. Kozarca, ali i svi oni koji se na vrijeme prijave s prigodnim programom.

Prisjetite se 17. slatinskih maškara 2011.

Tročlana komisija (po jedan predstavnik FVK Slatina, DND Slatina i KUD Dika) izabrati će po tri nagrade za najbolju pojedinačnu i najbolju skupnu dječju masku, te po tri nagrade za najbolju pojedinačnu i najbolju skupnu odrasku masku. Nakon proglašenja najboljih maski, u gradskom Parku 136. slatinske brigade, uz nazočnost vatrogasaca, spalit će se Mesopust, kojeg će kao i do sada, napraviti djelatnici OŠ E. Kumičića. Time završava službeni dio programa.

Sve sudionike i posjetitelje očekuju krafne, čaj i kuhano vino, koje sponzorira TZ grada Slatine, a pomoći će ih dijeliti članice DND Slatina. Zabavljat će nas slatinski glazbeni sastav Dobre vibracije.

Direktorica Turističkog ureda
Helena Hegediš

(18)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*