Naslovna Grad 104 učenika Srednje škole M. Marulića dobilo je tablete za projekt “Škola za život”,

104 učenika Srednje škole M. Marulića dobilo je tablete za projekt “Škola za život”,

168
0

Ukupno 104 učenika prvih razreda Srednje škole Marka Marulića dobilo je tablete za projekt “Škola za život”, a uručio im ih je župan Igor Andrović

Srednja škola Marka Marulića Slatina jedna je od 26 srednjih škola u Republici Hrvatskoj, jedina srednja škola u Virovitičko-podravskoj županija koja je odabrana za provođenje eksperimentalnog kurikuluma ”Škola za život” Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Uz nju, na našem području, dio ovog eksperimentalnog kurikuluma su i Osnovna škola Eugena Kumičića i Osnovna škola Suhopolje, a njima svima je punu podršku za ovaj eksperimentalni kurikulum dala Virovitičko-podravska županija. Tim povodom, virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, uz ravnatelja Srednje škola Marka Marulića, u Slatini je podijelio učenicima tablete koji će im služiti za nastavu “Škole za život”.

Podijeljeno je ukupno 104 tableta, ukupne vrijednosti 101.000,00 kuna. Tableti su podijeljeni svim učenicima, svih programa u usmjerenja prvih razreda. Učenici su izrazili oduševljenje dobivenim tabletima, koji će im umnogome olakšati i modernizirati pohađanje nastave.

(vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

(168)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*