Naslovna Zabava 10 kn u Slatini nikada nije vrijedilo više

10 kn u Slatini nikada nije vrijedilo više

20
0

ulaznica_slatinsko_kinoNaš grad napokon ima nešto što ga izdvaja iz sivila malih, onih nešto većih kao i znatno bogatijih gradova u Hrvatskoj. Već pogađate – riječ je o preuređenoj kino dvorani koja od 01. rujna 2014. godine ima osvježena sjedala, opako dobro ozvučenje i još bolji digitalizirani projektor na kojem se vrte glanc novi 3D filmovi.

Slatinsko 3D kino je u cijelosti digitalizirano kako bi gledatelji mogli uživati u nevjerojatno realističnim prizorima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Kvaliteta slike tijekom gledanja 3D filmova je upravo fantastična i imate osjećaj kao da se nalazite centru radnje. Naočale su poput sunčanih i mogu se nositi preko dioptirjskih što jamči vrhunsku zabavu i užitak koji uključuje često izmicanje glave kako bi se izbjegli predmeti ili ljudi što lebde dvoranom. 🙂

OK, neće sve projekcije biti u 3D tehnologiji, ali zaljubljenici u sedmu umjetnost ionaku znaju da većina filmova novijeg datuma plijeni pozornost upravo višekanalnim odnosno okružujućim zvučnim kulisama.

Neznam ima li slatinsko kino Dolby Digital 5.1 ili Dolby Surround EX 7.1 zvučni sustav, odnosno koju tehnologiju koristi za stvaranje zvučnih efekata, ali to prosječnom slušatelju odnosno gledatelju nije odveć bitno. Zvučnici su postavljeni ispred, sa strana i iznad gledatelja čime se postiže potpuno okruženje i užitak koji nije jednostavno, a niti jeftino proizvesti u vlastitom domu sjedeći ispred malenoga ekrana iza koga dopire kreštavi zvuk poput onoga na AM radio aparatima sredinom 20. stoljeća.

Sportskim rječnikom rečeno Slatinsko kino : Televizija – 7 : 1

Ma što zli jezici govorili, kada se u obzir uzme kupovna moć u gradu Slatini, cijena ulaznice od samo 10 kuna – novoobnovljena kino dvorana omogućuje izvrsnu i jeftinu zabavu. Tek malobrojni gradovi imaju kino dvorane sa boljim sjedalima, većim ekranom i ugodnijom temperaturom ali to ne možete dobiti za nula kuna tijekom ljeta, odnosno za šaku kuna tijekom godine.

Do jučer je naše malo misto imalo samo jedan prepoznatljiv proizvod koji košta manje od cenera kuna, a koji nemaju druga mjesta. Riječ je o vrhunskim korama za savijače, pite i štrudle koje radi naš Meho po cijeni od samo 9 kunića, iako su kvalitetom daleko iznad onih iz dućana.

Od 01. rujna 2014. godine, imamo čak dva proizvoda po kojima se Slatina, bar u nečemu, izdvaja u odnosu na druge…

Miša Nicinger 

(20)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*