Naslovna Novo Virovitica: Policija brzo uhitila počinitelje razbojništva

Virovitica: Policija brzo uhitila počinitelje razbojništva

458
0

U utorak, 02. siječnja 2018. godine, oko 18.50 sati, dvoje maskiranih muškaraca, ušli su u prodavaonicu u Virovitici, gdje su uz uporabu prijetnje i sile prema uposlenici, istu odveli od registar blagajne u prostor WC, nakon čega je jedan od počinitelja otvorio registar blagajnu i otuđio novčani iznos veći od 2.000 kuna s kojim su se razbojnici udaljili van objekta prodavaonice.

Nakon zaprimljene prijave od oštećene uposlenice, rukovoditelji su angažirali veći dio policajaca PP virovitica, PPRP Virovitica i Interventne jedinice policije Virovitica koji su bili na raspolaganju, pri čemu su policijski službenici PP Virovitica nakon intenzivnog rada u gradu Virovitica, oko 20.50 sati uočili dvije muške osobe, koje su odgovarale opisu počinitelja, nakon čega su ih doveli u PP Virovitica.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 31 – godišnjakom i 30 – godišnjakom, kao i pretragama stana i drugih prostorija, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da su isti počinili opisano kazneno djelo razbojništva. Kod počinitelja je pronađen veliki dio otuđenog novca, te drugi dokazi. Slijedi kaznena prijava.

Glasnogovornik:
Josip Štajodhar

(458)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*