Naslovna Blog Goran Blagus - Business coaching Video – Ruka ruku mije [analiza]

Video – Ruka ruku mije [analiza]

28
0

Trenutno su većini zimske & snježne u fokusu pa da ne duljim previše za kraj tjedna:

1. U BK fejs grupi možete pregledati video analizu iz arhive Business klinika premium paketa u kojem analiziram i pokazujem prednosti & nedostatke spajanja dva naočit nepovezana davatelja usluge.

Ako vam treba ideja ili ste razmišljali o tome da se “spojite” s nekim kako biste privukli više klijenata, svakako je dobro da uložite par minuta i naučite neke od tehnika & trikova.

2. Ostao je još pet (5) dana do webinara na kojem ću pokazati ali i demonstrirati kako doći do vrijednosti (pojmova, riječi, izraza…) koje MORATE komunicirati svojoj ciljnoj skupini ako želite da obrate pažnju nas vas.

Webinar starta 28.2.2018. u 17:00 sati, trajat će oko sat i pol, radit ćemo prijenos znanja (pozadina, tehnika, zašto i kako…), a drugi dio webinara biti će live demonstraciju primjera ili prijedloga polaznika.

Prijave po povlaštenim uvjetima (cijena do početka webinara je 400,00 kn, nakon završetka cijena je 800,00 kn) vrijedi još par dana, a uz samo sudjelovanje očekuje vas snimka, PDF s uputama i BONUS materijal.

Povlaštenu cijenu ostvaruju oni koji se registriraju i izvrše uplatu prije početka webinara, iako ne mogu sudjelovati na live webinaru. Za njih (i ostale) zato postoji BONUS gdje će propušteno moći nadoknaditi.

Link s detaljima i prijavu – https://business-klinika.com/sto-da-im-kazemo-webinar/

Goran Blagus
(Business klinika)

(28)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*