Naslovna Novo Utrka u povodu Dana Pakraca

Utrka u povodu Dana Pakraca

27
0

Utrka u povodu Dana Pakraca: Goran Draksler i Kristina Špoljarić brončani, Dunković šesti

U Pakracu je 18. ožujka 2017. godine, u povodu Dana grada Pakraca održana 4.ulična utrka u dužini od 6 km čiji su organizator bili Sportsko-atletska udruga Lipik-Pakrac i Turistička zajednica Grada Pakraca, a pod pokroviteljstvom Grada Pakraca.

Na utrci su sudjelovali i slatinski atletičari: Goran Draksler i Danijel Dunković te Kristina Špoljarić iz Zdenaca. U konkurenciji 21 sudionika Goran Draksler je s vremenom 21.56 zauzeo treće mjesto dok je Danijel Dunković u vremenu 22.57 na cilj stigao šesti. Pobjednik utrke bio je Ivan Maletić iz Novske s vremenom 20.14.

U ženskoj konkurenciji već tradicionalno sa svakim nastupom medalja Kristine Špoljarić. Tako je bilo i ovoga puta. U ženskoj konkurenciji od 15 sudionica Kristina je sa istrčanim vremenom 26.50 zauzela treće mjesto. Pobjednica utrke bila je Marijana Švajda iz Požege s vremenom od 25.40.

Prema istrčanim vremenima na startu natjecateljske sezone očekujemo odlične rezultate u prvoligaškom takmičenju gdje su Goran Draksler i Kristina Špoljarić (i Darko Dolovski op.a) članovi Atletskog kluba Moslavina u pokretu iz Kutine koji se takmiči u 1. Hrvatskoj ligi cestovnog trčanja.

Tekst: Glasnici istine (P.T.)
Foto: Goran Draksler & Lipički compas

(27)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*