Naslovna Novo Uoči Svjetskog prvenstva – Sandra Jadek i Dražen Šafar osvojili Sarajevo

Uoči Svjetskog prvenstva – Sandra Jadek i Dražen Šafar osvojili Sarajevo

68
0

Uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu, Sandra Jadek i Dražen Šafar osvojili Sarajevo, Zoran Putniković im se pridružio s broncom

Gdje oni kroče – padaju medalje. Članovi Udruge kuhara i slastičara grada Orahovice, vratili su se sa Sarajevskog festivala turizma “ovjenčani” medaljama. Naime, u sklopu navedene manifestacije održan ie Internacionalni kulinarski kup, na kojem je, “kraljica kolača” iz Slatine, Sandra Jadek osvojila zlato u kategoriji torta.

Tema je bila “jesen na mojoj torti”, a Sandra je briljirala. Istodobno, Dražen Šafar je osvojio zlato u carvingu, a Zoran Putniković broncu u pripremi hrane u boxu, na temu – ramstek. Na ovom natjecanju, Udruga kuhara i slastičara grada Orahovice predstavljala je Hrvatsku i Virovitičko podravsku županiju. Uskoro Sandru Jadek i Dražena Šafara očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u kulinarstvu u Luksemburgu gdje će prezentirati gastronomiju Virovitičko-podravske županije u dvije discipline. Sandra će se predstaviti sa slatkim delicijama u slastičarstvu, a Dražen s carvingom. (vpz.hr)

(68)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*