Naslovna Novo Slatinčani odlični na 10. brdskoj utrci “Biser Slavonije”

Slatinčani odlični na 10. brdskoj utrci “Biser Slavonije”

275
0

U organizaciji Maraton kluba Hrvatski sokol iz Osijeka i Parka prirode Papuk te pod pokroviteljstvom općine Čačinci na Jankovcu je 08.04.2017. održana 10. brdska utrka ˝Biser Slavonije˝.

Na ovoj iznimno zahtjevnoj brdskoj utrci, u duljini od 12 km, nastupili su i slatinski trkači. Najbolji rezultat ostvario je Darko Dolovski iz Dobrovića koji je bio četvrti, Goran Draksler se plasirao na 9 mjesto, dok je Danijel Dunković bio trinaesti od 57 natjecatelja koji su završili ovu utrku.

Prema kategorijama Darko Dolovski je bio prvi u svojoj kategoriji M-40 kao i Goran Draksler u svojoj M-45, dok je Danijel Dunković zauzeo 5. mjesto u kategoriji seniori.

U ženskoj konkurenciji nastupila je i Kristina Špoljarić iz Zdenaca, odlična cestovna trkačica koja je na svom ˝izletu˝ u brdske utrke zauzela 8. mjesto od 18 natjecateljica te bila 4. u kategoriji seniorke.

Pobjednici desetog ˝Bisera Slavonije˝ bili su u muškoj konkurenciji dubrovčanin Ante Živković, a u ženskoj Maja Urban iz Osijeka.

Odličan uspjeh u juniorskoj konkurenciji ostvario je ˝mlada nada˝ slatinske atletike Sebastijan Herceg, koji je u kraćoj utrci od 6 km doslovce u posljednjim metrima i sa sekundom prednosti ostvario senzacionalnu pobjedu u konkurenciji od 12 sudionika.

Info: Glasnici Istine

(275)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*