Naslovna Novo Siniša Brlas jedini iz Hrvatske na međunarodnom simpoziju o ovisnostima u Srbiji

Siniša Brlas jedini iz Hrvatske na međunarodnom simpoziju o ovisnostima u Srbiji

44
0

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije jedini je stručnjak iz Hrvatske koji je sudjelovao na međunarodnom stručnom skupu koji je pod nazivom „XXXIV. Simpozijum bolesti zavisnosti sa međunarodnim učešćem” održan od 03. do 06. listopada 2018. godine u Kraljevu (Srbija).

Profesor Brlas na ovom je međunarodnom skupu održao stručno predavanje pod nazivom “Komunikacija u tretmanu ovisnika“ te je inozemnim stručnjacima predstavio i svoju posljednju knjigu „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“ (knjiga je u izdanju Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije).

Navedeno pokazuje kako je i međunarodna stručna javnost prepoznala doprinos profesora Brlasa i njegove stručne rezultate u području borbe protiv ovisnosti zbog čega mu je i omogućeno da prezentira svoja iskustva u tretmanu ovisnika. Priznanje je to ujedno i stručnim aktivnostima i naporima koje Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije poduzima u smjeru borbe protiv ovisnosti, a dobrodošla je i kvalitetna promocija Virovitice, Virovitičko-podravske županije i Republike Hrvatske izvan granica naše zemlje.

(44)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*