#samoljubav

19
0

Valentinovo i fašnik su tu iza ugla, je l’ razmišljate o pokretanju neke prodajne / promo akcije? Ili ste možda nešto i “pustili” ovih dana?

Zaljubljeni, evo prilike da…

Razočarani u ljubav, evo prilike da…

Frustrirani, evo prilike da se ispucate za karneval…

Iscrpljeni, evo prilike da napunite baterije…

Sve super, sve pet i sve fora (iskoristite gornje naslove ako ste u škripcu s vremenom / idejom), no danas tipujem na tajming pripreme / realizacije aktivnosti.

Naime, ako trenutno razmišljate o pokretanju aktivnosti vezane uz dane ispred nas, onda osvijestite kako ste debelo zakasnili. 

Ad hoc akcije i aktivnosti često izgledaju kao flaster na rani. Zakrpaju ranu i drže “krv” neko vrijeme, no rana je i dalje tu, otvorena i potencijalan izvor problema.

Za kvalitetne, efikasne i dugoročne rezultate ipak treba fokusiraniji pristup.

Kalendar aktivnosti je u tom pogledu NAJBOLJA strategija – (1) što i kada će se zbivati u budućnosti; (2) što i kako ćemo to iskoristiti; (3) koliko vremena nam treba za pripremu; (4) kada krećemo s akcijom; (5) kako i koje rezultate mjerimo.

Da smo sada u 12. mjesecu prošle godine, taman bismo bili na knap s vremenom da pripremimo Valentinovo / Fašnik akciju. 

Kalendar u ruke, pregledajte preostale dane / tjedne / mjesece u godinu, označite neke od datuma kada ćete imati akciju i prvi korak u boljem planiranju ste već napravili.

Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. Jedna od budućih akcija / aktivnosti koje možete već danas zabilježiti je webinar “Što reći ciljnoj skupini da nas zamijeti?” koji ide 28.2.2018. Informacije, znanje, tehnike i vještine u kategoriji “kako”, a nakon toga ide live demonstracije u praksi. Stay tuned…

(19)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*