Naslovna Blog Goran Blagus - Business coaching Rezime i TOP 5 – 2017. godina

Rezime i TOP 5 – 2017. godina

23
0

Stigli smo do posljednje poruke Business klinika newslettera u ovoj godini i vrijeme je za jedno veliko HVALA na praćenju, čitanju i implementaciji raznih poduzetničkih ideja.

Tema je bilo raznih – prodaja, motivacija, management, pregovaranje… ali i dosta “mračnih tema” iz područja utjecaja i manipulacije.

Statistika pokazuje kako je prosječan open rate svih poruka (>400.000) iz 2017. godine nešto veći od 18%, a top 5 newsletter poruka koje ste najviše otvarali su:

5. Percepcija (2017.) – 21.44%
4. psssst… nije za svačije oči – 21.52%
3. Mentalni teret – 21.59%
2. Javite se! – 22.37%
1. Privlačnost & stvaranje kulta – 31.05%

Famozna tema s koracima kako kreirati svoj kult, sektu ili kako god to već nazvali je osim najveće čitanosti izazvala i najviše komentara i kontroverzi.

S jedne strane se nekih stvari grozimo ali u isto vrijeme želimo to i znati – 1. Kako bismo se obranili od toga; 2. Kako bismo to mogli iskoristiti u svoju korist.

I to je sva OK i normalno… ipak smo mi samo ljudi.

2018. nam donosi nove izazove (GDPR, završetak dostupnosti jeftinog novca, veću regulaciju tržišta, otvoreniju i agresivniju komunikaciju…) ali bez daljnjeg kako su prodajne, prezentacijske i komunikacijske vještine bitne te ih kontinuirano nadograđivati.

Hvala još jednom na čitanju, praćenju i komentiranju Business Klinika Newslettera.

Želim vam puno uspjeha & sreće i pišemo se uskoro.

Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. Početak godine je rezerviran za temu o kojoj dobivam najviše upita – Kako napisati prodajno pismo. Stoga, zabilježite 10.01.2018. jer tada održavam webinar s live demonstracijom kako se piše efikasno prodajno pismo. Detalji na fejs grupi, a link za prijavu stiže uskoro.

(23)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*