Naslovna Novo Radionica „Kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih?“

Radionica „Kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih?“

33
0

Odjel za mobilnost u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU, održat će jednodnevnu radionicu tijekom koje će sudionici moći saznati korisne informacije o pisanju i prijavi projektnog prijedloga za Razmjene mladih.

Radionica će se održati u suradnji s EURODESK multiplikatorom, PRONI Centrom za socijalno podučavanje, u ponedjeljak 03.07.2017. godine, u Osijeku, Ulica kralja Zvonimira 15, s početkom u 10:00 sati.

Sudionicima, iz različitih mjesta naše regije, će se pružiti pomoć u pripremi kvalitetnog projektnog prijedloga za natječaj u sklopu programa Erasmus+, aktivnosti Razmjena mladih, u okviru Ključne aktivnosti 1 u području mladih, kako bi potencijalno ostvarili što bolje rezultate.

Radionica je namijenjena novim i manje iskusnim organizacijama koje rade s mladima, osobama koje rade s mladima te aktivnim mladima koji žele naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih.

PRONI Centar za socijalno podučavanje jedan je od 17 Eurodesk multiplikatora u Hrvatskoj te sudjeluje u radu europske Eurodesk mreže koja informira mlade o mogućnostima za mobilnost, europskim programima i natječajima. Više na www.eurodesk.eu

Kontakt osoba:
Zdenka Radić, voditeljica programa Regionalni info-centar za mlade Osijek
PRONI Centar za socijalno podučavanje
Mob: 098 171 98 13

(33)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*