Naslovna Novo Profesor Siniša Brlas u Ministarstvu pravosuđa proveo edukaciju probacijskih službenika

Profesor Siniša Brlas u Ministarstvu pravosuđa proveo edukaciju probacijskih službenika

49
0

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je u srijedu 19. rujna 2018. godine u Ministarstvu pravosuđa Republike Hrvatske u Zagrebu edukaciju pod nazivom “Izvanbolnički tretman ovisnika u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti”.

Edukaciju je organiziralo Ministarstvo pravosuđa za probacijske službenike iz svih dijelova Republike Hrvatske. Dio probacijskih službenika bio je nazočan edukaciji u zgradi Ministarstva, dok je ostatak službenika edukaciju pratio u svojim uredima diljem Hrvatske putem video linka.

Ministarstvo pravosuđa početkom ove godine dodijelilo je važno priznanje profesoru Siniši Brlasu za njegov stručni rad i doprinos međusektorskoj suradnji u tretmanu ovisnika, i to po prvi puta nekome iz Virovitičko-podravske županije. Nakon toga suradnja je nastavljena uključivanjem profesora Brlasa u edukaciju probacijskih službenika, što je novo veliko priznanje iskustvu i stručnosti profesora Brlasa.

(49)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*