Naslovna Grad Potočani zaboravljeni dani

Potočani zaboravljeni dani

604
0

Prekrasno izletište na 15-ak minuta hoda od centra grada 90-ih godina ponos grada, građana i prvenstveno vrijednih ruku koji su zaslužni za stanje koje vidimo na snimci. Od školskih posjeta i nastave u prirodi, održavanja malonogometnih turnira i sadržaja koje je nudilo, čeka da se iskoristi prirodni potencijal i sadržaj koji može ponuditi.

Danas stoji napušteno, jezera više nema, iz njega rastu vrbe, krasi ga jedna poučna tabla koja je nedavno postavljena uz samo jezero i ne služi ničemu, potok još nije presušio i još uvijek ga nastanjuju riječni rakovi (ugrožena vrsta).

Potrebno je samo malo, jer su tu još uvijek vrijedne ruke koje su spremne pomoći u želji da vrate sjaj ovom zaboravljenom biseru.

Potočani zaboravljeni daniPrekrasno izletište na 15-ak minuta hoda od centra grada 90-ih godina ponos grada, građana i prvenstveno vrijednih ruku koji su zaslužni za stanje koje vidimo na snimci. Od školskih posjeta i nastave u prirodi, održavanja malonogometnih turnira i sadržaja koje je nudilo, čeka da se iskoristi prirodni potencijal i sadržaj koji može ponuditi.Danas stoji napušteno, jezera više nema, iz njega rastu vrbe, krasi ga jedna poučna tabla koja je nedavno postavljena uz samo jezero i ne služi ničemu, potok još nije presušio i još uvijek ga nastanjuju riječni rakovi (ugrožena vrsta). Potrebno je samo malo, jer su tu još uvijek vrijedne ruke koje su spremne pomoći u želji da vrate sjaj ovom zaboravljenom biseru. Mali podsjetnik na zaboravljene dane i video dovršavnja radova na jezeru koje je zabilježio 'ko drugi nego Felbar studio prije 24 godine (https://youtu.be/WHW0hWe4KaY , https://youtu.be/Z6pQ1qAqPLY)…Sadržaj koji može ponuditi:- Teren za mali nogomet na travi- Odbojka na pijesku- Dječije igralište- Koš za streetball- Poučna staza oko jezera sa info tablama o životinjama koje nastanjuju biotop (za dio projekta osigurani sponzori!!!)- Šumski bar- Ribolov…P.S.Ovim putem apeliramo gradskim ocima da pomognu pri ostvarenju ovog projekta, potrebno je samo malo da Potočani ponovno zablistaju te dođu prvi posjetitelji veliki i mali. 😊

Posted by Dnevna doza Slatine on Donnerstag, 4. Januar 2018

Mali podsjetnik na zaboravljene dane i video dovršavnja radova na jezeru koje je zabilježio ‘ko drugi nego Felbar studio prije 24 godine:

Sadržaji koji Potočani mogu ponuditi:

  • Teren za mali nogomet na travi;
  • Odbojka na pijesku;
  • Dječije igralište;
  • Koš za streetball;
  • Poučna staza oko jezera sa info tablama o životinjama koje nastanjuju biotop (za dio projekta osigurani sponzori!);
  • Šumski bar;
  • Ribolov.

P.S. Ovim putem apeliramo gradskim ocima da pomognu pri ostvarenju ovog projekta, potrebno je samo malo da Potočani ponovno zablistaju te dođu prvi posjetitelji veliki i mali. 😊

Info: Romeo Kireta
Izvor: Dnevna doza Slatine

(604)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*