Naslovna Novo Policija pronašla više od 9 kg marihuane

Policija pronašla više od 9 kg marihuane

612
0

U utorak 02. siječnja 2018. godine, policijski službenici PU virovitičko – podravske, nakon višednevnog operativnog rada, proveli su uspješnu operativnu akciju, gdje je na području općine Gradina, pronađeno više od 9 kilograma opojne droge marihuane.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, koje je dovršeno jučer u poslijepodnevnim satima, utvrđeno je da su na mjestu događaja pronađena dva zakopana PVC bureta, gdje se u jednom nalazilo 11 PVC vakumiranih vrećica od po 275 grama suhe biljne tvari nalik na drogu marihuanu, ukupne težine 3.025 grama, dok je u drugom PVC buretu, također pronađena suha biljna tvar u rinfuzi, nalik na marihuanu, ukupne težine 6.100 grama. Po izuzimanje pronađene droge u prostorijama PU virovitičko-podravske, provedeno je preliminarno vještačenje uzoraka, gdje je utvrđeno da se radi o drogi marihuani. Ukupna količina pronađene marihuane je 9.125 grama.

Pretragom kuće u kojoj prebiva 28 – godišnjak, pronađen je električni aparata za vakumiranje s pripadajućom rolom.

Protiv 28 – godišnjaka, podnesena je kaznena prijava, zbog počinjenog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Glasnogovornik:
Josip Štajdohar

(612)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*