Naslovna Novo Policija: Davanje lažnog iskaza i prijevara

Policija: Davanje lažnog iskaza i prijevara

680
0

 

Davanje lažnog iskaza

Jučer, 31. siječnja 2018. godine, policijski službenici Policijske postaje Virovitica, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26 – godišnjakom, zbog počinjenog kaznenog djela davanje lažnog iskaza. Naime, dana 03. ožujka 2017. godine, 26 – godišnjak je stupio u prostorije PU virovitičko-podravske i prijavio da mu je za vrijeme rada u tvrtci u gradu Munchenu i Republici Njemačkoj, vozačka dozvola pala u stroj za proizvodnju paleta i da je uništena, o čemu je sačinjen zapisnik.
Daljnjim provjerama, utvrđeno je da su 26 – godišnjaku, vozačku dozvolu oduzeli policijski službenici u Njemačkoj zbog počinjenog prometnog prekršaja. Slijedi kaznena prijava.

Prijevara 

Jučer, 31. siječnja 2018. godine, policijski službenici Policijske postaje Orahovica, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26 – godišnjakom, zbog počinjenog kaznenog djela prijevare. Naime, dana 25. siječnja 2018., 21 – godišnjak je stupio u prostorije Policijske postaje Orahovica i prijavio da mu je nepoznata osoba u vremenskom periodu od 14. do 21. siječnja s tekućeg računa u banci skinula 9.700 kuna i novac uplatila na račun kladionice. Provedenim kriminalističkim istraživanjem i provjerama, utvrđeno je da je počinitelj opisanog kaznenog djela 26 – godišnjak. Slijedi posebno izvješće.

Glasnogovornik:
Josip Štajdohar

(680)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*