Naslovna Kultura Održan novi susret Čitateljskog kluba u Kjižnici

Održan novi susret Čitateljskog kluba u Kjižnici

100
0

Još jedna topla slatinska večer. U ugodnom prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Slatina održan je 15. susret Čitateljskog kluba knjižnice. Mada su godišnji odmori i velike vrućine, okupili smo se na druženju uz knjigu. Članice koje su na odmoru svoje utiske o pročitanom poslale su e-mailom.

Za ovaj mjesec čitali smo knjigu “Bilješka o piscu” američkog pisca, kanadskog podrijekla Johna Colapintoa. Druženje je bilo ugodno, knjiga nas je dojmila svojim stilom, radnjom, likovima. Naravno, imamo pravo i na kritiku pročitanog. U tome je i bit naših susreta, da slobodno i bez neugode iskažemo svoje osobne doživljaje pročitanog. Knjiga je dobila srednju ocjenu 4,3.

Za idući susret Čitateljskog kluba, 08.kolovoza 2017 u 18,30 sati izabrali smo roman “Južna mora” Manuela Vazqueza Montalbana. Ovim djelom autor dokazuje zašto je jedan od najutjecajnijih pisaca suvremene španjolske književnosti, a južna mora simbol su punine života o kojoj se sanja, i koja je neostvariva.

Volite li čitati knjige i podijeliti svoje doživljaje pročitanog s drugima, slobodno nam se možete pridružiti. Obogatit ćete nas, a nadamo se i sebe jednim novim iskustvom.

Marija Cindrić
Izvor: knjiznica-slatina.hr

 

 

(100)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*