Naslovna Novo Nova knjiga Siniše Brlasa i na službenim stranicama Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske

Nova knjiga Siniše Brlasa i na službenim stranicama Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske

23
0

Nakon što je Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije objavio novu knjigu profesora psihologije Siniše Brlasa „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“, knjiga je pobudila značajan interes u hrvatskoj stručnoj javnosti. Nedavno je tako informacija o knjizi objavljena i na službenim stranicama Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske kako bi o njoj bili informirani svi stručnjaci koji se u Republici Hrvatskoj bave suzbijanjem ovisnosti.

Objavljivanje knjige na službenim stranicama jednog ureda Vlade Republike Hrvatske jasno pokazuje kako se i na najvišim razinama u državi prepoznaje stručni rad profesora Brlasa koji već godinama svojim stručnim djelovanjem doprinosi prevenciji i suzbijanju ovisnosti i skrbi o mentalnom zdravlju naših građana.

Knjiga je inače objavljena u okviru projekta „Zajedno snažniji u borbi protiv ovisnosti“ kojega financira Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske, a provodi ga Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

Poveznica:
https://drogeiovisnosti.gov.hr/ovisnosti-i-vezane-teme/droge-i-ovisnost/publikacije/za-strucnjake/objavljena-knjiga-psihologija-ovisnosti-u-interdisciplinarnom-kontekstu-borbe-protiv-ovisnosti-brlas-2018/1360

(23)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*