Naslovna Novo Mališani iz DV Zeko posjetili DV Jelenko iz Voćina i izletište Jankovac

Mališani iz DV Zeko posjetili DV Jelenko iz Voćina i izletište Jankovac

163
0

Kraj školske godine i oproštaj od prijatelja koji na jesen odlaze u školu djeca iz Dječjeg vrtića Suncokret proslavila su posjetom Dječjem vrtiću Jelenko u Voćinu i odlaskom na izletište Jankovac.

U voćinskom ih je vrtiću dočekalo mnoštvo uzbuđenih prijatelja s kojima su se poigrali a vrijedne odgojiteljice Marica i Vera počastile su ih kolačima, sokom i sladoledom. Ovaj posjet nastavak je dobre suradnje dječjih vrtića na području županije započetom prošle godine u zajedničkom projektu pod nazivom “Zeleni vrtovi za zelenije vrtiće”. Oduševljeni Suncokreti pozvali su novostečene prijatelje iz Voćina da dođu u njihov vrtić u Slatinu te su im se najsrdačnije zahvalili na prekrasnom gostoprimstvu.

Nakon toga slijedio je posjet Jankovcu, srcu parka prirode Papuk, gdje su djeca sa svojim odgojiteljicama prošetala oko jezera i šumom do slapa “Skakavac”. U šetnji su ih obradovale brojne biljne i životinjske vrste koje u gradu rijetko mogu sresti a zabavili su se i na igralištu postavljenom u ovom prelijepom prirodnom ambijentu.

Više fotografija pogledajte ovdje…

Izvor: vrtic-suncokret.hr

(163)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*